HTML

Dukan diéta

Tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal akiket érdekel a Dukan diéta!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Dukan Palacsinta recept (Galettes)

2011.02.22. 11:04 Manette

Dr. Dukan azt javasolja, hogy miutan nagyon csinosra fogytunk is egyunk minden nap zabkorpat! Belekeverheted joghurtba, de keszithetsz belole palacsintat is. En minden nap (ez a masodik napom :D) Dukan palacsintat szoktam reggelizni.

Hozzavalok:

1.5 evokanal zabkorpa (en Bio boltban vettem)

1.5 evokanal fromage frais (olyan ize van mint a natur joghurtnak, de suru mint a tejfol, aki talalt magyar megfelelot szoljon! En svajcban elek itt van 0%-os fromage frais, bocsi!)

1 evokanal edesitoszer (Candarel -vagy mas aszpartam fele)

1 tojas (Dukan max. 3-4 tojassargajat javasol azoknak akiknek magas a koleszterinje, ha tul sok tojast ettel mar a heten, keszitsd a palacsintat csak feherjevel.

1 nagyon pici so (izlestol fuggoen)

3 csepp olaj

Egy teflonserpenyobe tegyel 3 csepp olajat, de torold is ki rogton papirtorlovel! Ontsd bele az egesz adag kulimaszt (nyersen is finom :) ), kozepes langon susd addig az egyik felet amig nem lesz olyan szilard a teteje, hogy meg tudod forditani. Fordits meg es jon a masik fele.

1 hetig all el hutoben, de is lehet fagyasztani. A hozzavalok fent egy palacsintara szolnak. Az 1. szakaszban (tamadas) 1 palacsintat ehetsz naponta. Kesobb a zabkorpa max. mennyiseget 3 evokanalra leget emelni naponta, hogy segitsen az emesztesben.

Es komolyan finom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drdukandieta.blog.hu/api/trackback/id/tr722679163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása